Tivoli X150

VEZETÉSRE SZÜLETETT

Az elegáns formatervezésű, számtalan új technikai megoldással felvértezett Tivoli x150 vezetésre született.

AKCIÓS FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT
MINDEN SSANGYONG MODELLRE 5,49%-OS THM-MEL

Részletek

Fedezze fel a Tivoli X150-et!

Design

Meggyőző dizájn

Stílus és karakter

Stílusával a Tivoli a városi életstílus követőit szólítja meg. Az elegáns, mégis erős és dinamikus sziluett magára vonja a figyelmet. Az autó egyúttal fiatalos önbizalmat is sugároz.

Engedje át magát a dinamikus, városi életérzésnek!

Technológia

Erős kísérőtárs

Teljesítmény és takarékosság

A nagy teljesítményű, megbízható motorok a vezetőt minden út során igazi sportos érzelmekkel kerítik hatalmukba. A Tivoli tökéletesen helytáll mind a város dzsungelében, mind az autópályán. A többféle hajtásváltozat közül garantáltan megtalálja az igényeihez illő Tivolit!

Funkcionalitás

Multifunkcionális

Rend és funkció

Az új Tivoliban a belső tér rugalmasan konfigurálható. A számtalan praktikus tárolórekesszel és tárolóhellyel könnyen rend teremthető az utastérben.

Éljen a saját stílusa szerint és élvezze a szabadságot!

Design

Körvonalak

A STÍLUS ÉLVONALÁBAN

A Tivoli karakteres, magabiztos stílusával kiválóságot és kifinomultságot sugároz, ami messze kiemeli a mezőnyből. A Tivoli dizájnját a modern városi építészet és a természet hullámzó vonalai ihlették. Ennek köszönhetően a Tivoli magára vonzza a figyelmet, mivel határozott érzelmeket kelt a szemlélőben. Szeressen bele Ön is a Tivoli fiatalos önbizalmába és dinamikus, elegáns, határozott stílusába!

Részletek

Harmónia és dinamika

Az új Tivoli X150 alapfelszereltséggel is figyelemre méltóan sokat tud, de ha igazán egyénivé akarja tenni, akkor a vezetési kényelmet és élményt a lehetőségek széles választékával tudja még tovább fokozni.

ledes irányjelzők

Projektoros fényszórók

C-oszlop

LED-es ködlámpák

krómvonal

Fényes fekete díszítés az A-oszlopon

halogén fényszórók

LED-es hátsó lámpák

ködfényszórók

Sportos fekete tetősínek

első lökhárító

Automatikusan lezáródó ajtók

hátsó lámpa

Magasfényű hűtőrács

tolótető

Elektromosan állítható külső tükrök

Színkonfigurátor

 • GRAND fehér

 • SPACE fekete

 • SILENT ezüst

 • PLATINUM grafit

 • DANDY kék

 • CHERRY vörös

carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel

Belső

carousel

Széles körű felszereltség

Átgondolt, meggyőző részletek.

Az ülésbevonatokat gondosan választottuk meg – minőségi, puha anyagok, elegáns, exkluzív varratdizájnnal. A külső már önmagában sportos érzelmeket kelt a vezetőben. A Tivoli ülésbevonatai hozzájárulnak a belső tér egyedülálló hangulatához.

A belső tér gazdag felszereltségét egészíti ki az ergonomikus, fűthető, optimális fogást biztosító, „D” formájú sportkormánykerék.

carousel
carousel

Praktikus megoldások

Smart SUV

Az utastérben alkalmazott, speciálisan a kényelmet célzó, átgondolt megoldások is hozzájárulnak a teljes körű vezetési élményhez. A mobil eszközök is egészen egyszerűen csatlakoztathatók az akár 9”-os képernyőhöz.

audio rendszer

MP3 audio

TOM-TOM navigáció

8”-es Smart fejegység tolatókamerával

multimédiás interfészek

9”-es navigációs fejegység tolatókamerával

Smartkey

10,25 colos szines TFT-LCD műszeregyseg

Kényelem

Minden helyzetben kényelmesen

A Tivoli számos olyan megoldást tartalmaz, amelynek célja, hogy az utat tiszta örömmé tegye. Fűthető első ülések, a vezetőülés kétfokozatú ülésszellőzéssel, a hátsó ülések különösen kellemes, 27,5-os szögben döntve, kétzónás automata klíma hőmérséklet-érzékelővel és digitális kijelzővel – ezeknek az elemeknek köszönhetően ki sem akar majd szállni az új Tivolijából!

carousel

Funkcionalitás

Kézre álló tárolórekeszek

Mindig rend az autóban

A Tivoliban rendkívül sok tárolóhely található a különböző dolgok számára – a középkonzolban pl. akár egy táblagép is elhelyezhető, a kesztyűtartó pedig még több részre van felosztva. Az oldalsó tárolórekeszek az ajtókon olyan nagyok, hogy azokban akár 1,5 l-es palackok is gond nélkül elhelyezhetők.

carousel

Pontosan, ahogy szüksége van rá

Rugalmas belső tér

Technológia

Motor

Határozott karakter erős szívvel

A Tivoli teljesen új fejlesztésű hajtásai különösen kompaktak, hatékonyak és megbízhatóak. Az 1.5 GDi-Turbo benzinmotor akár 163 LE/5,500 1/min leadására képes 280 Nm/1500-4000 fordulat/perc forgatónyomaték mellett. Az e-XDi-160 dízelmotor max. 136 LE teljesítmény előállítására képes 4000 fordulatszámon, és 324 Nm maximális nyomatékot ad le az 1500–2500 közötti fordulatszám-tartományban. Ezzel a Tivoli X150 motorjai mind a városi forgalomban, mind az autópályán optimális teljesítményt szolgáltatnak.

Az autó továbbá kiváló eredményeket ér el a zaj- és rezgéscsökkentés terén is. Így a SsangYong magas szintű követelményei és standardjai nyugalmas, élvezettel teli utazásokat tesznek lehetővé.

carousel
carousel
carousel

Hajtás

Active AWD rendszer

Az intelligens összkerékhajtás automatikusan osztja el a hajtási erőt az első és a hátsó futómű között a jobb vonóerő érdekében. Ennek során a SsangYong Tivoli számára az összkerékhajtás tökéletesen összehangolt komponensei és a speciálisan az offroad-teljesítményre kialakított alváz az utakon és a terepen is szuverén fellépést biztosít.

Rendszer

SmartSteer rendszer

Válasszon a szervokormányzás érzékenységének három lehetséges beállítása közül. Így a „Normal”, a „Comfort” és a „Sport” beállítás közül teljesen az egyéni preferenciák szerint található meg a kedvenc kormányzási mód.

carousel
carousel

Biztonság

Erős alap az átfogó biztonság kiindulópontjaként

Aktív biztonság

Intelligens biztonsági rendszerek CSÚCSTECHNOLÓGIA A KÖBÖN

A DEEP CONTROL technológiával a tökéletes biztonság közelebb van, mint valaha. Akár a városban vezetünk, akár hosszú utazásokra indulunk, a DEEP CONTROL eddig ismeretlen szintre emeli a vezetési nyugalmat és biztonságot.

esp

Hatsó keresztforgalom-figyelő fekező funkcioval (RCTA-i)

Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, az RCTA-i figyelmeztető hangjelzést ad és automatikusan fékezni kezd, hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközés kockázatát.

Hatsó keresztforgalom-figyelő (RCTA)

A vezető riasztást kap, ha az érzékelő a jármű útjában parkolás vagy tolatás közben akadályt észlel.

tpms

Éberségfigyelő rendszer (DAA)

A DAA folyamatosan figyelemmel kíséri a vezetési mintázatokat, és amint az álmos vezetés jeleit tapasztalja, hangjelzést ad és pihenő beiktatását javasolja a vezető számára.

hsa

Parkolóhely elhagyását segitő funkció (EAF)

Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet, valamint figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.

tolatókamera

Figyelmeztetés biztonságos követési távolságra (SDA)

Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, majd figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.

7 légzsák

7 légzsák

Az utasok biztonsága számunkra a legmagasabb szintű prioritás. A vezetőnél és az utasoknál kialakított modern légzsákrendszernek köszönhetően a Tivoli megvédi Önt és családját. Az alapfelszereltség részét képező első vezető- és utasoldali légzsákok, első oldallégzsákok és a függönylégzsákok mellett a Tivoli a „DLX” felszereltségszinttől térdlégzsákkal is rendelkezik a vezető oldalán.
szerkezet

A szerkezet 71,4%-a nagy szilárdságú acélból készül

A Tivoli szerkezete maximális szilárdságot és biztonságot biztosít. A karosszéria kb. 40%-a a legkorszerűbb, kimagaslóan nagy szilárdságú acélból (AHSS) készül. A ráfutásos ütközések következményeinek minimalizálása érdekében az autó legfontosabb elemei ötször erősebb, melegen hengerelt acéllal vannak megerősítve.

BIZTONSÁGBAN A VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREKKEL

Sávtartó asszistens (LKAS)

Az LKAS az elülső kamerával figyeli a felfestett sávelválasztó vonalakat. Amint azt észleli, hogy a jármű előzetes jelzés nélkül készül elhagyni a sávját, automatikusan korrigálja az elektronikus kormányvezérlő rendszert, hogy a járművet az adott sávban tartsa

 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW)

Az LDW értesíti a vezetőt, ha az elülső kameramodul azt észleli, hogy a jármű szándék nélkül elhagyja a sávját.

Automata vészfékező rendszer (AEBS)

Amikor a tervezett útvonalon gyalogost vagy másik járművet észlel, az AEBS automatikusan visszaveszi a gázt és fékezni kezd, hogy csökkentse a súlyos baleset kockázatát.

 

Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW)

Kamera és radaros érzékelők segítségével figyeli a járművek sebességét és a közöttük lévő távolságot, majd ütközésveszély esetén figyelmezteti a vezetőt.

Sávváltó asszisztens (LCA)

Ha úgy kísérli meg a sávváltást, hogy egy másik jármű 70 m-en belül hátulról nagy sebességgel közeledik, az LCA a külső tükör lámpájának villogásával és hangriasztással figyelmeztet.

 

Biztonságos követési távolságra figyelmeztetés (SDA)

Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, és figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

A HBA figyeli a szembejövő járművek fényszóróit és az Ön előtt haladó járművek kombinált hátsó lámpáját, majd a környezeti fények elemzésével automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

Táblafelismerő rendszer (TSR):

Jelzi a közlekedési információkat, például a sebességkorlátozást, így maximalizálja a vezetési biztonságot.

Kocsisor indulására figyelmeztető rendszer (FVSA)

Amikor álló helyzetből az Ön előtt lévő jármű elindul, az FVSA felugró vizuális figyelmeztetést küld és hanggal is jelez.

Felszereltség és technikai adatok

Tivoli X150 "eco" felszereltség

bruttó 5 399 000 Ft-tól

 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • TSR táblafelismerő rendszer
 • LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • HDC lejtmenet vezérlő
 • Sebességtartó automatika
 • Start-stop motorvezérlő rendszer (ISG)
 • Elektronikusan állítható és fűthető külső tükrök

Tivoli X150 "style" felszereltség

bruttó 5 749 000 Ft-tól

A ECO felszereltség felett:

 • Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zár
 • Bőrborítású kormány és bőr váltógomb
 • Szövet szőnyeg garnitúra
 • RDS rádió, MP3 játszó, Bluetooth telefon kihangosító, USB csatlakozó
 • Első ködlámpák

Tivoli X150 "clever" felszereltség

bruttó 6 439 000 Ft-tól

A Style felszereltség felett:

 • Parkolást segítő radar hátul
 • Elektronikusan behajtható külső tükrök
 • Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör
 • Esőérzékelős ablaktörlők
 • Kétzónás automata légkondícionáló
 • Térdlégzsák
 • Ülésfűtés elől
 • LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon
 • Vezetéknélküli töltő (15 W)
 • Automatikus fényszóróvezérlés (sötétedésérzékelővel)

Felszereltség

Megnevezés ECOStyleClever
Motorok
Tivoli 1.5 GDI - Turbo 163 LE / 280 Nm (AT 260 Nm) benzin6 199 000 Ft
5 399 000 Ft
6 549 000 Ft
5 749 000 Ft
7 139 000 Ft
6 439 000 Ft
Csomagok
Kiterjesztett garancia program +5 év vagy 60.000 km futésteljesítményig (motor, váltó, turbó) – OPCIONÁLIS*

Megköthető a gépkocsi első forgalomba helyezésétől számított 24 hónapos koráig vagy 60.000km maximális futásteljesítményig

*A kiterjesztett garancia feltételeirôl és részleteirôl a Ssangyong márkakereskedések nyújtanak tájékoztatást vagy keresse fel a www.ssangyong.hu honlapot.

---
Aisin 6 sebességes automata váltó Eco-Power-Winter választható üzemmóddal549 000 Ft549 000 Ft549 000 Ft
AWD automatikus összkerékhajtás 50-50%-os arányban fixre zárható nyomatékelosztással699 000 Ft699 000 Ft699 000 Ft
Start-stop motorvezérlő rendszer (ISG)XXX
Vezetési mód választóXXX
McPherson első felfüggesztés, csatolt lengőkaros hátsó felfüggesztés (AWD esetén több lengőkaros, független hátsó felfüggesztés)XXX
Napfénytető becsípődésgátlóval, ezüst színű tetősínnel (E19 ÉS E21 opcióval együtt nem rendelhető)---
Biztonság
AEBS automata vészfékező rendszer (FCW ráfutásos ütközés figyelmeztetéssel)XXX
ESP menetstabilizáló rendszerXXX
ARP aktív borulás gátlóXXX
HSA visszagurulás gátlóXXX
HBA vészfékezés rásegítőXXX
ESS vészfékezés jelzőXXX
HDC lejtmenet vezérlőXXX
BAS fékasszisztensXXX
TCS kipörgésgátlóXXX
Belső megjelenés / Kényelem
6 sebességes manuális váltó (GSI funkcióval)XXX
Sebességtartó automatikaXXX
Parkolást segítő radar hátul-STYLE PLUS csomag-
Parkolást segítő radar elől-hátul--X
Fedélzeti számítógép 3,5" LCD kijelzővelXXX
10,25" HD LCD műszeregység --CLEVER PLUS csomag
4 irányban állítható kormánykerékXXX
Mechanikus kormányzárXXX
Elektronikus szervokormány sebességfüggő rásegítésselXXX
Extra csomagok
STYLE PLUS csomag

16" könnyűfém keréktárcsák 205/65 R16 gumikkal; Fekete színű tetősín; Fűthető kormánykerék; Ülésfűtés elől; Térdlégzsák; Parkolást segítő radar hátul; 8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Android Auto & CarPlay funkció + DAB + Bluetooth telefon kihangosító

-619 000 Ft-
COMFORT csomag

Térdlégzsák; Parkolást segítő radar hátul; Ülésfűtés elől

-219 000 Ft-
CLEVER PLUS csomag

10,25" HD LCD műszeregység ; Intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitásés automatikus zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár); Fűthető kormánykerék; 8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Android Auto & CarPlay funkció + DAB + Bluetooth telefon kihangosító

--549 000 Ft
Tech csomag

LED első fényszórók állítható szintszabályzással; LED első ködlámpa; Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) - MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalomfigyelő fékező funkcióval (RCTA-i) - AT váltós verzióhoz; HBA (Távolsági fényszóró assisztens)

--449 000 Ft
WHITE DESIGN CSOMAG

(LAK-BAS-RAV külső színekhez): fehér színű tető (ezüst tetősínnel) + fehér színű külső tükör + ezüst színű 18” Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal

--259 000 Ft
BLACK DESIGN CSOMAG

(WAA-SAI-ADA külső színekhez): fekete színű tető (fekete tetősínnel) + fekete színű 18” Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal

--259 000 Ft
Biztonság
LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerXXX
LKAS sávtartó asszistensXXX
TSR táblafelismerő rendszerXXX
FVSA elülső gépkocsi indulására figyelmeztetőXXX
SDA biztonsági távolság figyelmeztetőXXX
DAA éberség felügyeleti rendszerXXX
ABS és EBDXXX
Biztonsági csomag: Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) - MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) - AT váltós ve--Tech csomag
Vezető- és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható)XXX
Oldallégzsákok előlXXX
FüggönylégzsákXXX
ImmobilizerXXX
RiasztóberendezésXXX
Menet közben automatikusan záródó központi zárXXX
Biztonsági gyermekzárXXX
ISOFIX biztonsági gyermekülés rögzítés (2 db)XXX
Kettős előfeszítésű biztonsági övek becsatolására figyelmeztető jelzéssel (mind az 5 üléshez)---
Becsatolásra figyelmeztető jelzés a hátsó ülések biztonsági öveihezXXX
Állítható magasságú első fejtámlákXXX
Hátsó fejtámlák 3 dbXXX
*STD PLUS esetén elektronikusan behajtható külső tükrökkel
Kettős pirotechnikai övfeszítő, becsatolásra figyelmeztető jelzéssel az első ülések biztonsági öveihezXXX
Belső megjelenés / Kényelem
Állítható szervorásegítés (Normál - Sport - Comfort mód)XXX
Uretán vátógombX--
Bőrborítású kormány és bőr váltógomb-XX
Fűthető kormánykerék-STYLE PLUS csomagCLEVER PLUS csomag
Elektronikusan állítható és fűthető külső tükrökXXX
Elektronikusan behajtható külső tükrök--X
Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör--X
Elektronikus ablakemelők elöl-hátul (vezetőoldalon auto le funkcióval)XXX
Vezetőoldali ablakemelő auto Le-Fel funkcióval--X
Ezüst színű belső ajtónyitó kilincsXX-
Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zár -XX
Intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitás- és automatikus zárás, nyomógombos indítás,ESCL elektronikus kormányzár) --CLEVER PLUS csomag
Gyújtáskapcsoló világításXXX
Esőérzékelős ablaktörlők--X
Szakaszosan működő hátsó ablaktörlő mosóvalXXX
Hátsó ablakfűtésXXX
Manuális légkondícionálóXX-
Kétzónás automata légkondícionáló -169 000 FtX
Első könyöktámaszXXX
Hátsó könyöktámasz 2 db pohártartóval---
Szövet üléskárpitXXX
Bőr üléskárpit és ajtóborítás---
Állítható magasságú vezetőülésXXX
Térdlégzsák-COMFORT csomagX
8 irányban elektronikusan állítható vezetőülés + szellőztethető első ülések + elektromos deréktámasz---
60-40 arányban osztható, lehajtható hátsó ülésekXXX
Ülésfűtés elől-STYLE PLUS csomagX
Szövet szőnyeg garnitúra-XX
Lehajtható napellenzők beépített piperetükörrelXXX
LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon--X
Belső fényerőszabályozásXXX
Csomagtérfedő roló-XX
Poggyásztartó aljzatelem a csomagtérben (merev, állítható magasság)-XX
Csomagrögzítő háló (AWD és szükségpótkerék opcióknak nem tartozéka)-XX
Audio
Audiovezérlés a kormánykerékrőlXXX
6 db hangszóróXXX
RDS rádió, MP3 játszó, Bluetooth telefon kihangosító, USB csatlakozó99 000 FtXX
8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Android Auto & CarPlay funkció + DAB + Bluetooth telefon kihangosító-STYLE PLUS csomagCLEVER PLUS csomag
9" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer + tolatókamera + Navigáció teljes Európa térképpel + Android Auto & CarPlay funkció + DAB + Bluetooth telefon kihangosító---
Vezetéknélküli töltő (15 W)--X
Külső megjelenés
16" acél keréktárcsák 205/65 R16 gumikkalXX-
16" könnyűfém keréktárcsák 205/65 R16 gumikkal-STYLE PLUS csomagX
18" könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal---
18" Diamond Cutting ezüst fényezésű könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal---
18" Diamond Cutting fekete fényezésű könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal + fekete tetősín---
Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS)XXX
Defekt javító szettXXX
Szükség pótkerék 125/80 R16 gumival 99 000 Ft99 000 Ft99 000 Ft
Króm dekorcsík a szélvédő és az oldalablakok alattXXX
Külső tükrökbe épített irányjelző--X
Szinre fényezett ajtókilincsekXXX
Projektoros fényszórók állítható szintszabályzássalXXX
LED első fényszórók állítható szintszabályzással--Tech csomag
Automatikus fényszóróvezérlés (sötétedésérzékelővel)--X
LED nappali menetfény elől-hátulXXX
LED hátsó féklámpákXXX
Első ködlámpák-XX
LED első ködlámpa--Tech csomag
Hátsó ködlámpaXXX
HBA (Távolsági fényszóró assisztens)--Tech csomag
Hővédő üvegezésXXX
Színezett szélvédő és ablakokXXX
Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak--X
Fekete színű tetősín-STYLE PLUS csomagX
Fekete tetősín BLACK csomaghoz, ezüst tetősín WHITE csomaghoz --X
Hátsó spoiler harmadik LED féklámpával--X
Külső színek
GRAND fehérXXX
SPACE fekete (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
SILENT ezüst (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
PLATINUM grafit (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
DANDY kék (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
CHERRY vörös (metál)159 000 Ft159 000 Ft159 000 Ft
REDDISH ORANGE (metál)---
BLACK csomag---
WHITE CSOMAG (LAK-BAU-RAT-RAV külső színekhez): fehér színű tető (ezüst tetősínnel) + fehér színű külső tükör + ezüst színű 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák (napfénytetővel együtt nem rendelhető, opcionálisan ezüst tetősínnel rendelhető)---
Belső színek
SOFT GREY szürkeXXX
BLACK feketeXXX
Burgundi vöröses bíbor bőr ülések (RAU) / BLACK és WHITE csomaghoz nem rendelhető---

Technikai adatok

Motor Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE Diesel 1.6 e-XDI 136 LE
Meghajtás 2WD AWD 2WD AWD
Váltó 6MT 6AT 6MT 6AT 6MT 6AT 6MT 6AT
Méretek
Hosszúság mm 4225
Szélesség mm 1810
Magasság mm 1613 (1621 tetősínnel)
Tengelytáv mm 2600
Nyomtáv Elöl mm 1555
Hátul mm 1555
Túlnyúlás Első mm 880
Hátsó mm 745
Hasmagasság mm 178 156
Első/hátsó terepszög ° 17,5/27,5 18/27
Rámpaszög ° 17 14
Fordulókör átmérő m 5,3
Csomagtér térfogata (VDA 213) liter 427 / 311 (szükségpótkerékkel)
Súly
Össztömeg kg 1850 1880 1930 1990 1960 1980 2050 2080
Önsúly kg 1300-1387 1335-1422 1390-1472 1445-1572 1370-1462 1400-1487 1470-1562 1495-1582
Vontatható össztömeg Fékezett kg 1000 1500
Fékezetlen kg 500
Motor
Üzemanyag - Benzin Dízel
Hengerűrtartalom cc 1497 1597
Furat x löket mm 76 x 82,5 76 x 88
Kompresszió - 9,5 : 1 15,5 : 1
Hengerek száma - soros 4 hengeres soros 4 hengeres
Teljesítmény
Maximális teljesítmény kW/fordulatszám 120 / 5000-5500 min-1 100 / 4000 min-1
LE/fordulatszám 163 / 5500 136 / 4000
Maximális nyomaték Nm/fordulatszám AT: 260/1500-4000 min-1 AT: 324/1500-2500 min-1
MT: 280/1500-4000 min-1 MT: 300/1500-3000 min-1
Maximális sebesség km/h 181 175 181 175 175 172 175 172
Üzemanyagtartály liter 50 47
Károsanyag kibocsátási szint - Euro 6dTemp
CO2 kibocsátás (vegyes) ** g/km 160-164*
170 
 175*
181
179   195 145-146*
152 
158*
162 
162  178 
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) ** l / 100 km 7,03-7,2*
7,47 
  7,69*
7,95
7,86  8,56  5,53-5,58*
5,8 
 6,03*
6,18
6,18  6,79 

* Start-Stop